Selecteer een pagina

Yaël Ben-Basat

De interesse in circulariteit is bij Yaël begonnen tijdens haar opleiding Technische Bedrijfskunde. Ze moet bekennen dat duurzaamheid eerst als iets zweverigs klonk met allemaal mensen met geitenwollen sokken. Totdat ze de opdracht kreeg om een business case op te stellen rondom een duurzaam product. Het product dat ze toen had gevonden, liet haar inzien dat duurzaamheid helemaal niet zo utopisch hoeft te zijn en dat met de juiste toepassing het juist heel veel win-win situaties kan creëren. Sindsdien denkt ze niet meer anders en probeert ze op allerlei manieren andere dit ook te laten inzien.

Ze doet dit inmiddels al bijna 3 jaar in de bouw. Door haar master innovatie management en werk als EMVI Schrijver is ze geïnteresseerd geraakt in aanbestedingen en tenders. Wat haar hierin fascineert is de complexe uitdaging om op een juiste manier iets uit te vragen wat bij je past en innovatie stimuleert maar niet te kort doet aan de kwaliteit. Dit vindt ze mede interessant omdat de oplossing interessant moet zijn voor alle betrokkenen die er mee gaan werken. Dankzij haar interdisciplinaire kennis door Technische Bedrijfskunde, kan zij zich goed verplaatsen in alle type stakeholders en probeert hier een passende oplossing voor te vinden. Alleen zo kun je het meeste draagvlak creëren en optimale projectresultaten opleveren.

Verder houdt Yaël zich tijdens haar vrije tijd bezig met koken, ballet, reizen en zingen. Het liefst met zo veel mogelijk vrienden en familie.

Trefwoorden voor Yaël zijn: Begripvol, geduldig en pragmatisch

yael@albaconcepts.nl
06 43 41 67 93

 

 

 

 

 

 

 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This