Selecteer een pagina

Alba Concepts aanwezig op de eerste digitale Marktdag gemeente Tilburg

Tijdens de marktdag op 3 december staat circulariteit in projecten in de openbare ruimte centraal. De gemeente Tilburg heeft het voornemen om alle gemeentelijke bouwprojecten circulair aan te besteden per 2023. En om in 2045 een volledig circulaire stad te zijn. Welke gevolgen gaat dit hebben? Wat merken we daarvan in onze dagelijkse praktijk?

Deze dag zijn er diverse presentaties waaronder die van Wouter Roemaat die betrokken is bij de circulaire renovatie van de Tilburgse spoorzone. Wouter zal meer vertellen over de uitdagingen die komen kijken bij het toepassen van circulariteit in aanbestedingen en de manier waarop circulariteit daarvoor meetbaar en aantoonbaar gemaakt kan worden.

Ook Marianne Linde, directeur Duurzame stad van de gemeente Tilburg, en Michiel Wolbers, adviseur duurzame GWW van Royal HaskoningDHV, zijn aanwezig op deze dag en zullen tevens presenteren.

Programma 3 december 2020

  • 15.00u   Digitale inloop via Teams
  • 15.15u   Start presentaties
  • 17.00u   Einde digitale marktdag

Wil je erbij zijn? Klik hier om deel te nemen aan de vergadering Je kunt zelf deelnemen via Teams door te klikken op de bovenstaande link. Mocht deze op 3 december niet werken, dan kun je daarvoor mailen naar marktdag.ruv@tilburg.nl.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This