Selecteer een pagina

Wouter Roemaat.

Wouter is een ervaren procesontwerper én projectmanager, continu gericht op het beter te doen door mét elkaar beter te zijn. Hij heeft door zijn achtergrond als architect, projectmanager en zijn postdoctorale opleiding in Management Systems (ADMS) de expertise om voor elk type uitvraag het juiste proces in te richten én aan te sturen. Wouter weet als geen ander hoe hij projecten zo moet inrichten en aansturen om gezamenlijk tot kwaliteit en resultaat te komen. Met aanbestedingen heeft hij ruime ervaring aan opdrachtnemers- en opdrachtgeverszijde in zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen waar de uitdaging is het optimum te vinden tussen prijs en kwaliteit.

Wouter is doelgericht en adequaat, maar met oog en aandacht voor de omgeving. Zijn analytische vermogen, communicatievaardigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zet hij bewust in om deze processen te faciliteren én te optimaliseren. Hij is ervan overtuigd dat een gebouw functioneert als het voldoet aan de behoefte van de gebruiker. Geïntegreerde uitvragen kunnen hierin bijdragen. Immers, met het toevoegen van de onderhouds- en/of exploitatiecomponent verschuift de uitvraag aan de opdrachtnemer van een bouwopgave naar een huisvestingsopgave. Dat is een goede ontwikkeling. Mits dit goed is ingericht. En dát is helaas niet vanzelfsprekend. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers zijn vaak aan het zoeken hoe ze elkaar kunnen vinden in deze geïntegreerde opgaven. Buiten werktijden is Wouter te vinden in de sportschool of gewoon lekker op het terras met een goed glas wijn!

Trefwoorden voor Wouter zijn: daadkrachtig, proactief, verbinder en omgevingssensitief.

wouter@albaconcepts.nl
06 34 13 74 97

Recente projecten van Wouter

Nieuwe werkplek voor ondersteunende diensten Avans Hogeschool

Nieuwe werkplek voor ondersteunende diensten Avans Hogeschool

Op vrijdag 7 mei is de eerste fase van de verbouwing Avans Claudius Prinsenlaan 128 opgeleverd! Avans verhuisd hiermee de eerste ondersteunende diensten naar de Claudius Prinsenlaan 128, zodat deze een centrale plek krijgen op de Avans Campus te Breda en de campus nog meer tot zijn recht komt. Daarnaast heeft Avans de ambitie om het kantoorgebouw te verduurzamen en toekomstbestendig te maken.

Lees meer
Nieuwe toekomst voor materialen oude gemeentekantoor Wijchen

Nieuwe toekomst voor materialen oude gemeentekantoor Wijchen

Op donderdag 29 april bevestigde wethouder Geert Gerrits van gemeente Wijchen een houten donorhart op het oude gemeentekantoor. Hiermee is het gebouw officieel een circulair donorgebouw. Dit betekent dat de materialen die vrijkomen bij de sloop worden hergebruikt. Een deel van de materialen wordt hergebruikt in het project. Andere materialen worden teruggebracht naar grondstoffen. Een bijzondere start van het project Tussen Kasteel en Wijchens Meer.⁠

Lees meer

Recente blog berichten van Wouter

Alleen ben je sneller? Samen kom je in ieder geval verder!

Alleen ben je sneller? Samen kom je in ieder geval verder!

De markt is in beweging. En hoe. Na een aantal slechte jaren kent de markt op dit moment weer weelde. Vraag en aanbod lijken elkaar hierdoor weer moeizaam te vinden. Partijen zakken daarbij terug in een oude groef. Blijkbaar zorgt ons reptielenbrein ervoor dat de sector alleen maar weer kan denken aan de korte termijn, veelal gedreven door geld.

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This