Selecteer een pagina

Webinar: Een succesvolle gebiedsontwikkeling: Hoe maak je als gemeente de ambities waar?

De vraag naar woningen blijft stijgen. Het bouwen is hierin niet de uitdaging, maar alles eromheen. Hoe realiseer je een toekomstbestendige ontwikkeling? Hoe houd je draagvlak bij de inwoners en de politiek? Hoe borg je integrale duurzaamheid? En hoe bied je voldoende flexibiliteit aan voor innovatiekracht vanuit de omgeving en markt?

Aan de hand van concrete voorbeelden en tips laten gemeente Wijchen, abcnova en Alba Concepts op dit webinar zien hoe dit op innovatieve en succesvolle wijze is gerealiseerd bij de gebiedsontwikkeling in het centrum van Wijchen, in het project ‘Tussen kasteel en Wijchens Meer’. Het doel van dit webinar is om concrete handvatten mee te geven aan degenen die binnen gemeenten betrokken zijn bij het vormgeven van een gebiedsontwikkeling. Hoe kom je van ambitie tot een succesvol contract met een ontwikkelaar? En dat op een duurzame en kwalitatieve wijze. Experts uit het veld nemen je mee langs diverse thema’s.

Thema’s
• Participatie & betrokkenheid: Schouder-aan-schouder in diverse vormen om te komen tot het beste resultaat.
• Duurzaamheid: Hoe te komen tot het maximaal haalbare op gezondheid, circulariteit en energie?
• Mobiliteit en parkeren: Innovatieve mobiliteit versus de behoefte aan zekerheid voor nu.
• Juridisch & contractueel: Flexibiliteit op kwaliteit en zekerheid op contract.

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor projectleiders, projectmanagers en andere direct betrokkenen binnen uw gemeente. Wij nodigen jou of jouw collega graag uit om deel te nemen aan dit online webinar. Om het webinar zo interactief mogelijk te houden, hanteren wij een maximum van twee personen per gemeente.

Wanneer: Donderdag 25 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Ben er snel bij en meld je vandaag nog aan, het aantal plaatsen is beperkt!
Wij kijken uit naar de 25e!

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This