Selecteer een pagina

Start jij de zomer met een frisse pubquiz?

Heb jij die kriebels ook? Het is mooi weer en langzaam mogen we weer meer. Naar de kroeg of het terras. Omdat het kan, organiseren wij weer de befaamde Alba Concepts Pubquiz.

Ben je (bijna) klaar met afstuderen? Heb je nog geen idee wat je na jouw studie wil gaan doen? Of ben je juist al een paar jaar aan het werk? Doe dan mee met de Alba Concepts Pubquiz om op een leuke manier kennis te maken met ons mooie bedrijf en antwoorden te krijgen op de vragen als: Wie is Alba Concepts? Waar staat Alba Concepts voor? Bij welke bijzondere projecten is Alba Concepts betrokken? En wat kan Alba Concepts voor mij betekenen?

Op maandagavond 12 juli organiseren wij de Alba Concepts Pubquiz. Onder het genot van bier, een hapje en een spelelement heb je de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met Alba Concepts, ons team en ons clubhuis, De Mengfabriek. En uiteraard willen wij graag kennismaken met jou! Ben jij er ook bij?

Waar: Bossche Brouwers, Tramkade 29 Den Bosch
Wanneer: Maandag 12 juli om 19.00 uur


Laat je ons uiterlijk 5 juli weten of je erbij bent? Opgeven kan individueel, maar ook met een team van maximaal 4 personen. 
Uiteraard volgen we volledig de richtlijnen van het RIVM. We gaan er vanuit dat het past binnen de coronamaatregelen. Mochten hier veranderingen in komen, dan stellen we je uiteraard op de hoogte.

Tot snel,
Team Alba Concepts!

P.s. de Bossche Brouwers ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This