Selecteer een pagina

Mag ik even voorstellen? Bouke Janssen Steenberg!

Bouke, welkom in team Alba Concepts! Van jongs af aan heeft Bouke een passie voor gebouwen, steden, culturen en ontmoetingsplekken. Hij is bouwkundig opgeleid en heeft aansluitend een aantal jaren bij een aannemersbedrijf gewerkt. Daar heeft hij het bouwproces in de praktijk echt kunnen doorleven. Al gedurende zijn studie Construction Management & Urban Development aan de TU/e werd duidelijk dat zijn ambitie ligt bij vraagstukken op het snijvlak van duurzaamheid, bereikbaarheid en gebiedsontwikkeling.

Bij Alba Concepts gaat hij zich dagelijks bezighouden met werkzaamheden die aansluiten op zijn jongensdromen. Hij kijkt er ontzettend naar uit om zijn idealen, samen met jullie, bij Alba Concepts te gaan verwezenlijken!

Bouke wordt enthousiast van vraagstukken waarbij een gebouw of gebied volledig moet aansluiten bij de gebruikers en haar omgeving. Wat zijn de eigenschappen van de huidige situatie? Wat is het vraagstuk en wat is nodig om het maximale resultaat met oog op regelgeving en budget te behalen? Bouke denkt zowel oplossingsgericht als out of the box en is zich ervan bewust dat draagvlak en betrokkenheid essentieel zijn om het maximale uit een project te kunnen halen. Trefwoorden voor Bouke zijn: Bevlogen, daadkrachtig, ondernemend en dynamisch.

Wil je meer weten naar aanleiding van deze introductie? Neem dan vooral contact op!

Bouke Janssen Steenberg
E | bouke@albaconcepts.nl
T | 06 – 41 327 109

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This