Selecteer een pagina

Jim Teunizen voor de vierde keer genomineerd voor Duurzame 50

Afgelopen week heeft Duurzaam Gebouwd bekend gemaakt welke 50 personen dit jaar een plek hebben veroverd in de lijst van de ABN AMRO Duurzame 50 2018. Wij zijn meer dan trots dat Jim voor de vierde keer op rij genomineerd is. Vorig jaar wist Jim een prachtige 7e plaats te bemachtigen.

Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

De uitreiking vindt plaats op woensdagavond 18 april 2018 tijdens het Green Tie Gala, welke plaats zal vinden tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This