Selecteer een pagina

Jim Teunizen stelt plek veilig in Duurzame 50!

De 50 mensen in Nederland die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken, zijn bekend! De jury van de ABN AMRO Duurzame 50 2017 heeft de top 50 bekend gemaakt.

Net als de afgelopen 3 jaar prijkt onze collega Jim Teunizen op deze lijst tussen de andere toppers op het gebied van duurzaamheid in de vastgoedsector. Vorig jaar wist Jim een mooie 12e plek te scoren.

De jury heeft de genomineerden op vier onderdelen beoordeeld: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis van deze puntenscore is de lijst, een top 50, samengesteld.

Hoe de top 10 eruit ziet en wie de nummer 1 van de ABN AMRO Duurzame 50 wordt? Daarvoor moeten we nog even geduld hebben. De bekendmaking hiervan zal plaatsvinden op woensdagavond 12 april 2017 tijdens het Green Tie Gala, dat zal plaatsvinden tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This