Selecteer een pagina

Jim Teunizen en Jeroen Verberne genomineerd voor Duurzame 50!

Duurzaam Gebouwd maakte afgelopen week de lijst van genomineerden bekend voor de verkiezing van de ABN AMRO Duurzame 50  2017 ! Meer dan trots zijn we op de nominatie van onze collega’s Jeroen Verberne en Jim Teunizen.

Wie wordt nummer 1 van de ABN AMRO Duurzame 50? Wie zijn de mensen in Nederland die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

De jury beoordeelt op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis van de puntenscore wordt de lijst, een top 50, samengesteld.

Als nieuw onderdeel van de ABN AMRO Duurzame 50 is de Young Professional Award opgezet om de young professionals (tot 30 jaar) te stimuleren op het gebied van het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Jeroen Verberne is tevens voor deze categorie genomineerd.

De uitreiking van deze zesde editie zal plaatsvinden op woensdagavond 12 april 2017 tijdens het Green Tie Gala, welke zal plaatsvinden tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This