Selecteer een pagina

Jim Teunizen als 12de van de ABN AMRO Duurzame 50!

Alba Concepts is duurzaam anders. Alba Concepts handelt juist daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Met gepaste trots kunnen wij melden dat collega Jim Teunizen op een mooie 12de plek is geëindigd in de ABN AMRO Duurzame 50! De jury heeft 165 genomineerden beoordeeld op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking.

Jim Teunizen is dit jaar op de 12de plaats geëindigd in de vijfde editie van de ABN AMRO Duurzame 50; wat een mooie prestatie! Deze lijst staat voor de vijftig meest invloedrijke en meest duurzame personen binnen de bouw- en vastgoedsector. Jim is al jaren een fervent voorvechter van het thema duurzaamheid. Om nog meer duurzame impact te creëren is hij vorig jaar gestart met Alba Concepts. En met succes! Alba Concepts is een jonge duurzame onderneming met de missie om de vraagstukken van vandaag en morgen op te lossen. Hierbij geldt dat in alle projecten het thema duurzaamheid niet ‘slechts’ het sluitstuk is, maar het de basis is voor een aanpak.

Ieder jaar wordt tijdens het Green Tie Gala de ABN AMRO Duurzame 50 verkiezing gehouden. De vakkundige jury, onder leiding van Jan Willem van de Groep, heeft ook dit jaar een winnaar aangewezen. Wij willen Roger Cox van harte feliciteren met het behalen van deze mooie prijs! Door daadkracht, charisma, kennis en visie op het gebied van verduurzaming heeft hij deze prijs terecht weten te bemachtigen.

https://www.duurzame50.nl/duurzame-50-2016/c/jim-teunizen 

Jim Teunizen
E | jim@albaconcepts.nl
T | 06 53 439 321

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This