Selecteer een pagina

10 oktober: Hilversum100 viert de Dag van de Duurzaamheid

Donderdag 10 oktober 2019 viert Hilversum100 de Dag van de Duurzaamheid en nodigt iedereen uit daarbij aanwezig te zijn. Het wordt een feestelijke middag die geheel in het teken van het verduurzamen van Hilversum staat. Als inwoner van Hilversum en omdat Jim Teunizen de Hilversumse samenleving in beweging wil zetten, is hij nauw betrokken bij de Hilversum100.

Partijen krijgen de gelegenheid wethouder Jan Kastje aan de tand te voelen. Hilversumse ondernemers komen vertellen wat zij met hun landelijke subsidie op zonnepanelen doen. En enkele binnenstad winkeliers vertellen hoe zij koploper willen zijn. Tevens wordt bekend welke Hilversum100 Challenge inzendingen in de prijzen zijn gevallen. Het gaat over € 31.000,– verdeeld over twee publieksprijzen, vijf juryprijzen en de Rabo Duurzaam Wonen prijs.

Hilversum100 verwelkomt je op 10 oktober vanaf 15:00 uur aan de ’s Gravelandseweg 80 in Hilversum.

Ook nieuwsgierig naar andere activiteiten van Alba Concepts op de Dag van de Duurzaamheid? Die dag zijn wij aanwezig bij het debatcafé Circulair Bouwen, geven we een workshop voor Neyenroden, verzorgen we een masterclass voor Heembouw en een seminar voor Duurzaam Gebouwd.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This