Selecteer een pagina

Sven Hillebrink.

Tijdens de bachelor Commerciële Economie in Arnhem is Sven in aanraking gekomen met het begrip Circulaire Economie in de vorm van een minor. Gedurende deze minor maakte hij kennis met de bouw/vastgoed sector. Een branche die hem enorm geënthousiasmeerd heeft, vanwege de tastbaarheid als het gaat om het implementeren van duurzaamheid en circulariteit. Dit resulteerde erin dat hij tijdens zijn afstuderen marktonderzoek heeft gedaan naar de meetbaarheid van circulariteit in de vastgoed sector. Na zijn bachelor wilde hij zichzelf graag verder ontwikkelen op het gebied van Circulaire Economie en is hij de Master Circulaire Economie in Nijmegen gaan volgen, hier is hij in de wereld van de levenscyclusanalyses gedoken.

Sven is een echte teamplayer en gaat graag het gesprek aan over complexe en uitdagende vraagstukken, om zo samen met alle betrokken stakeholders tot creatieve en toekomst bestendige oplossingen te komen. Hier neemt Sven graag de rol aan als verandermanager en redeneer vanuit het principe van meervoudige waardecreatie.

In zijn vrije tijd is Sven veel te vinden op de voetbalclub. Ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool of in bossen op de mountainbike.

Trefwoorden voor Sven: kritisch, teamplayer, netwerker en leergierig.

sven.hillebrink@albaconcepts.nl
06 28 84 64 34

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This