Selecteer een pagina

Kantoor vol Energie / Energiesprong

Vastgoed niet zien als een kostenpost, maar als een bedrijfsmiddel. Dit staat centraal in de ontwikkeling van nieuwe denkrichtingen over rendabele duurzaamheid. Inmiddels werken Jim en Woud al anderhalf jaar lang aan tools ten behoeve van het ontwikkelen en realiseren van energieneutrale kantoorhuisvesting. Een van de belangrijkste tools die is opgeleverd, is de ValueCase. De ValueCase is geen platte rekenmodule maar een procesaanpak voor energieneutrale huisvesting middels kernwaarden, kritieke prestatie-indicatoren en een bijbehorend value-driven budget.

Het collectief !MPULS bestaat uit mensen die werkzaam zijn bij Ballast Nedam, DOOR architecten (voorheen: Rudy Uytenhaak Architecten), DWA en Brink Groep. Namens Brink Groep zijn Jim Teunizen en Woud Jansen gestart binnen het EET.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Woud Jansen
E | woud@albaconcepts.nl
T | 06 55 32 75 85

Die gasten van Alba Concepts….! Ja, die doen het goed. Een broeinest van vooruitstrevende, ambitieuze mensen die het beste voor hebben met bouw en vastgoed. Duurzaamheid, financiën, processen, gezondheid, circulariteit en nieuwe business modellen ….. daar zijn ze goed in. Een aanrader voor opdrachtgevers die verrast willen worden, maar ook voor marktpartijen die zich willen onderscheiden met hun aanbod.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This