Selecteer een pagina

EEN GROENER EN GEZONDER HILVERSUM – DOET U OOK MEE?

Weet je hoeveel energie je kunt besparen in je pand? Voel je je fit in je gebouw en hoe ervaren overige gebruikers het pand? Is je pand geschikt voor zonnepanelen? En zo ja, hoe rendabel zijn deze? Welke subsidies zijn er beschikbaar waarmee je rendabel kunt verduurzamen? Welk energielabel heeft je kantoorpand en mag het na 1 januari 2023 nog als kantoorpand gebruikt worden? Zomaar een aantal vragen …

In het verlengde van het landelijk Energieakkoord heeft de Hilversumse Gemeenteraad zich voorgenomen uit te groeien tot één van de meest duurzame gemeenten van Nederland met een klimaatneutraal Hilversum in 2050 als stip op de horizon. In dit kader nodigt de gemeente alle Hilversummers en alle Hilversumse organisaties uit om partner te worden in de energietransitie en zich aan te sluiten bij de Hilversum 100. Dit is een steeds groter wordende groep van ondernemers, bewoners, bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere organisaties die zich samen met gemeente Hilversum inzetten hun stad groener en gezonder te maken.

Gemeente Hilversum heeft als initiatiefnemer van de Green Deal Kantoren & Bedrijfsmatig Vastgoed Hilversum Alba Concepts gevraagd kantooreigenaren en -gebruikers te benaderen zich aan te sluiten bij de Hilversum 100. Alba Concepts biedt kantooreigenaren- en gebruikers een duurzaamheidsadvies inclusief business case op hoofdlijnen aan. Gemeente Hilversum betaalt de kosten voor het opstellen van dit advies.

Lees hier een mooi artikel van Het Ondernemersbelang Gooi en Eemland over de duurzaamheidsambities van gemeente Hilversum.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Jim Teunizen
E | jim@albaconcepts.nl
T | 06 53 43 93 21

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This