Selecteer een pagina

Dennis Dekker

Dennis heeft de bachelor studie Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Indertijd was dit een van de eerste opleidingen die het reguliere onderwijs combineerde met projectmatig werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Dennis graag samenwerkt, communicatief vaardig is en op natuurlijke wijze zowel een project kan leiden, als kan meebewegen onder andermans leiding.

De werkervaring van Dennis heeft vooral vorm gekregen binnen de mediabranche. Deze reis van bijna 20 jaar bracht hem langs merken als JCDecaux, Telegraaf Media Groep, Sanoma Media en Ahold’s Medical Media. Tijdens deze reis heeft hij het medialandschap behoorlijk zien veranderen, met name door de opkomst van het meetbare en schaalbare online mediumtype. Dat ging gepaard met nieuwe wensen en nieuwe ideeën en mogelijkheden in de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Dennis goed kan luisteren en een prettige gesprekpartner is op ieder niveau.

Zijn laatste werkgever voordat hij toetrad tot het team van BCI Gebouw was het reclame- en activatiebureau Better Together Agency, waar Dennis het commerciële beleid heeft mogen straktrekken. Dit bureau zette zich enkel en alleen in voor campagnes die de wereld een beetje beter probeerden te maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Dennis deze gedachte probeert uit te stralen in alle werkzaamheden die hij doet. De stap naar BCI Gebouw, waar Dennis een commerciële en klantgerichte rol vervult, is daarom logischer dan dat deze op het eerste gezicht lijkt.

Samen met de collega’s van Alba Concepts wil Dennis graag bedrijven en overheden helpen met concreet inzicht om circulair te kunnen bouwen, de CO2 emissie te verlagen en bij te dragen aan een schonere en duurzame wereld, waarin zijn 2 kinderen een toekomst met perspectief hebben. Naast het werk is Dennis voetbalcoach van een juniorenteam, is hij regelmatig op de padelbaan te vinden en houdt hij van een gezellige borrel & bites met vrienden en familie.

Trefwoorden voor Dennis zijn: klantgericht, commercieel, samenwerkend, optimistisch.

dennis@albaconcepts.nl

06 23 60 81 76

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This