Selecteer een pagina

Circulariteitstool Rabobank

Rabobank is vanuit hun missie “Growing a better world together” gedreven om bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Rabobank voelt zich niet alleen verantwoordelijk om bij te dragen aan deze maatschappelijke uitdagingen, maar wil ook goed zorgen voor hun klanten. Dagelijks maken in Nederland namelijk 800.000 bedrijven gebruik van de diensten van de Rabobank. Door te werken aan maatschappelijke uitdagingen en aan uitdagingen waar hun klanten de komende jaren voor staan, wil de Rabobank zoveel mogelijk bijdragen aan het welzijn en de welvaart in Nederland. Rabobank helpt ondernemers duurzaam te groeien.

Rabobank ziet circulair ondernemen als een van de pijlers van de Nederlandse economie. Circulair ondernemen zorgt voor een toekomstbestendig economisch systeem, met bedrijven die individueel en als keten gezonde verdienmodellen hebben en daardoor goed financierbaar zijn.

Om de zakelijke klanten in de bouw- en vastgoedketen te inspireren en te bewegen om circulair te ondernemen, ontwikkelt Alba Concepts met Rabobank een laagdrempelige tool. Deze tool moet bewustzijn creëren, klanten inspireren en inzichten geven: Hoe kan mijn bedrijf bijdragen aan de circulaire economie? Wat levert het mij op? Welke concrete maatregelen kan ik treffen op het gebied van circulariteit? Wat zijn voorbeeldcases waar ik naar kan kijken?

Naar verwachting zal deze tool begin 2020 live gaan.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Leonie Eggen
E | leonie@albaconcepts.nl
T | 06 15 03 36 49

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This