Selecteer een pagina

Sanne van Asselt.

Sanne is 27 jaar en woont in Utrecht. Sanne is een positief en nuchter persoon en krijgt energie van het motiveren van mensen. Ze vindt het leuk om met mensen samen te werken van verschillende achtergronden en is een echte bruggenbouwer. Daarnaast deinst ze ook niet terug voor een moeilijke discussie. Sanne beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en is leergierig ingesteld.

In 2021 is Sanne afgestudeerd als milieueconoom aan de universiteit van Wageningen. Tijdens haar masterscriptie en stage is zij veel bezig geweest met de effecten van klimaatverandering op de gebouwde omgeving. Zo heeft zij tijdens haar stage de “future proofness”/ duurzaamheid (ambities) van alle universiteiten in Nederland onderzocht en een index gecreëerd. Daarnaast heeft Sanne zich tijdens haar thesis verdiept in de “citizen support” voor adaptatie maatregelen van het Waterschap Limburg. Door deze twee onderzoeken is zij ervan overtuigd geraakt dat mitigatie en adaptatie maatregelen hand in hand gaan en geïmplementeerd moeten worden in alle vastgoedprojecten.

Sanne heeft meegeschreven aan de duurzaamheidsambitie van een vaccinatiefabriek in Bilthoven. Tevens was zij ondersteunend aan de projectmanager op dit project. Daarnaast heeft zij zich verdiept in modulaire bouw, en onderzocht hoe we dit op een zo duurzaam mogelijke manier konden realiseren en betaalbaar houden. 

In haar vrije tijd sport Sanne graag. Zij is vaak te vinden op het hockeyveld en daarnaast op de squashbaan. In de winter staat Sanne graag op ski’s of snowboard op zo’n 1800m hoogte. In de zomer kan je haar vinden op een terrasje met een speciaal biertje of op een festival.

sanne@albaconcepts.nl

0643606157

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This