Selecteer een pagina

Sander van Gemert.

Een consultant met een passie voor (financieel) duurzame oplossingen die een digitaal randje hebben, zo omschrijft Sander zichzelf. De combinatie van duurzaamheid, kostenmanagement en digitale oplossingen vormen namelijk de rode draad door Sanders carrière. Het liefst grijpt hij deze drie onderwerpen tegelijk met beide handen beet, om vervolgens de vertaling te maken naar tastbare producten of een gedegen advies.

Duurzaamheidsvraagstukken zoals de energietransitie en verbeterd materiaalgebruik zijn Sander niet onbekend, waarbij hij in zijn projecten veelal de koppeling probeert te leggen met de financiële voordelen van het toepassen van duurzaamheidsmaatregelen. Hierin spelen de principes van Total Cost of Ownership (TCO) en Life Cycle Assessment (LCA) een belangrijke rol!

Een Bachelor en Master in de bouwkunde op zak en de nodige werkervaring bij verschillende bouw- en consultancybedrijven de afgelopen jaren als rugzak, zorgen ervoor dat Sander kan acteren binnen een grote verscheidenheid aan projectfasen, van initiële scoping en ontwerp tot en met de daadwerkelijke uitvoering en nazorg. Sander is gedreven, analytisch sterk, sociaal, altijd nieuwgierig en onderscheid zichzelf door het durven denken in andere richtingen. Hij is goed in staat om de grote lijnen te overzien, maar ook zeker niet bang om de diepte in te duiken.

Buiten de kantooruren kijkt Sander graag Amerikaans basketbal en zo héél af en toe gooit hij zelf ook nog een balletje. Verder vormt wandelen een belangrijke vorm van ontspanning voor Sander, onder andere door het prachtige Sonsbeek park in ‘Ernhem’ waar hij al jaren met veel plezier woont.

Trefwoorden voor Sander zijn: gedreven, analytisch, sociaal en nieuwgierig.

sander@albaconcepts.nl
06 28 28 55 12

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This