Selecteer een pagina

Robin Aalbers

Robin heeft zijn opleiding bouwkunde in 2010 afgerond op de hogeschool (HAN) in Arnhem. Na zijn opleiding heeft hij eerst een wereldreis van zeven maanden gemaakt, waar hij in Azië, Oceanië en Zuid-Amerika is geweest.
Toen Robin terug was van zijn wereldreis is hij via een kennis in het vakgebied aluminium gevels gerold. De eerste zes jaar van zijn werkende carrière heeft hij hier gewerkt als calculator/kostendeskundige en later als sales & service manager. In 2017 is hij bij Hydro Building Systems begonnen, een van de grootste aluminiumproducenten in de wereld. Omwille van de techniek is hij daar ook gestart als calculator en de laatste twee jaar als project adviseur voor de gevelsystemen van SAPA & WICONA, waar hij heeft gezorgd voor onder andere naamsbekendheid en kennis over circulair aluminium (met name bij architecten).

Robin zocht de uitdaging om enerzijds meer affiniteit met concrete projecten te krijgen en om breder in de (duurzame) bouw terug te komen. Hij krijgt energie van het overdragen van kennis, maar ook het analyseren van rekenmodellen heeft hem altijd geïnteresseerd. Hij is graag bezig om zichzelf te blijven ontwikkelen op allerlei vlakken.

Robin woont samen met zijn vrouw en inmiddels drie kinderen. Samen gaan ze veel op pad en kamperen ze meerdere malen per jaar met de caravan. In zijn vrije tijd gaat hij graag tennissen en hardlopen.

Trefwoorden voor Robin zijn: analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gestructureerd.

robin@albaconcepts.nl
06 43 25 17 29

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This