Selecteer een pagina

Djordy van Laar

Djordy is afgestudeerd aan de TU Delft als Building Engineer (constructief ontwerper). Tijdens zijn bachelor Civiele Techniek verwonderde hij zich al over de enorme hoeveelheden beton en staal waarmee gebouwen en bijbehorende infrastructuur worden gemaakt. Waar komen al die materialen vandaan? En hoe zit het met al die uitstoot? Het onderbuikgevoel vertelde dat dit niet oneindig zo kon doorgaan.

Zijn afstudeerscriptie ging over modulaire, remontabele voetbalstadions en sindsdien houdt Djordy zich bezig met innovatie. Grenzen verleggen, veranderen, maar wel altijd met een duurzaam doel. Als adviseur heeft hij hier ruime ervaring mee opgedaan in de initiatief- en ontwerpfases van woning- en utiliteitsbouw projecten. Denkend aan de lange termijn, vertaalt hij ambities naar concrete kosten en baten scenario’s zodat er een business case ontstaat voor alle stakeholders, maar wel binnen de grenzen van de planeet en met sociaal maatschappelijke meerwaarde. Vanuit de TU Delft kent hij de kracht van de cijfers als geen ander. Daarmee onderbouwt hij zijn adviezen die hij vervolgens op een begrijpelijke, visuele en verhalende manier overbrengt. Djordy is missie gedreven, analytisch en strategisch sterk.

Vindt u ook dat de schaal en snelheid van duurzame inspanningen te kort schiet? En bent u bereid verantwoordelijkheid te nemen? Dan helpt Djordy u graag. Hij zet zich iedere dag in voor een regeneratieve gebouwde omgeving. Daarmee wordt vastgoed onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem. In zijn adviezen verwerkt hij de nieuwste inzichten uit de wetenschap en inspireert hij door voorop te lopen. Iedere dag zet hij zich vol in om écht het verschil te maken. Samen denken we groots en stellen we ambitieuze, netto positieve doelen. Door te focussen op mindset en op bedrijfsstrategisch niveau, worden duurzame projecten een logisch gevolg.

Trefwoorden voor Djordy zijn: toekomstgericht, strategisch, leergierig, innovatief en eerlijk

 djordy@albaconcepts.nl

06 41027018

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This