Selecteer een pagina

Wij zijn verhuisd!

Als een vis in het water! Zo voelen wij ons in onze nieuwe proeftuin. Innovatie, circulariteit en die nét iets andere kijk op vastgoed tekenen ons pareltje van 2019. Alba Concepts nam vorige week haar intrek in haar nieuwe kantoor op de Tramkade in Den Bosch! Na maanden van hard werken was het tijd om de bakfiets in te laden en Zuiderbosch definitief gedag te zeggen. Tijd om een nieuwe fase in te gaan. Waar wij ooit zijn gestart aan de keukentafel, zijn doorgegroeid naar ons clubhuis Zuiderbosch gaan wij nu naar een echte volwassen kantoortuin. Uiteraard met onze eigenzinnige touch!

Laat ik met het belangrijkste beginnen. Een woord van dank. Wij zijn erg dankbaar dat de partners die ons verder hebben geholpen, niet hard zijn weggelopen nadat ze schrokken van onze vragen en ambities. Wij vroegen ze namelijk om alleen maar circulaire producten te gebruiken, om de hergebruikte houten vloeren losmaakbaar aan de ondervloer te bevestigen, om aan te tonen dat ze geen kritische en toxische materialen gebruiken, om niet te lijmen, kitten of plakken, om geen CO2 uit te stoten maar om het juist op te nemen, om out of de box te denken en om bovenal innovatieve producten te leveren. O ja. En dat dan ook mooi graag!

Achteraf kan ik zeggen dat wij aangenaam zijn verrast door te zien wat er mogelijk is als je de juiste vragen stelt. Dit uiteraard met een juiste achterliggende visie. Zij die over zijn gebleven na deze vragen, bekronen wij als helden want zij hebben onze proeftuin verwezenlijkt. Veel dank daarvoor!

Ook al zijn wij verhuisd en gaan wij een nieuwe fase in als bedrijf, wij blijven doen wat jullie van ons gewend zijn. Wij blijven net dat stapje verder gaan. Wij blijven die frisse, vernieuwende partij met een nét iets andere blik op de vastgoedsector. Dus ook vanaf Tramkade 26 staan wij de komende tijd weer in de startblokken om samen met jullie mooie duurzame projecten te verwezenlijken.

Wij verwelkomen jullie graag om met ons een kop koffie te drinken en alle verhalen met jullie te delen. Want een ding hebben we wel geleerd in dit traject. Tussen circulair praten en ook écht circulair doen…. Daar blijkt voor de markt nog een wereld van verschil te zitten…  

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This