Selecteer een pagina

Weg met de eindejaar blogs!

Woensdag 16 december, 06.30 uur.

De eerste dag van de lockdown waarop de twee mini’s weer thuis zijn, er weer in shifts gewerkt wordt en ik even geen luiers hoef te verschonen en boterhammen hoef te smeren. Een uitstekend moment om terug te blikken op 2020 en vooruit te kijken naar 2021!

Oké, wacht even….. Dit is een prima intro voor een eindejaar blog. Het past perfect in de verwachting, maar ik zit op dit moment absoluut niet te wachten op het reflecteren van afgelopen jaar en een doorkijk te geven naar het volgende jaar. Ieder jaar, maar dit jaar nog veel meer, vraag ik me af waarom voor de kerst de wereld in zakelijk Nederland vergaat. Waarom zit iedereen op 31 december toch met champagne in de hand opgetogen te wachten op middernacht? En waarom begint iedereen op 1 januari toch met zijn goede voornemens, terwijl minimaal de helft daarvan gedoemd is te mislukken?

Even met een helikopterview naar het leven kijken. Reflecteren, leren en anticiperen. Dat zouden we niet alleen aan het einde van het jaar moeten doen, maar veel vaker! Iedere keer weer het besef. Ieder moment de dankbaarheid voor de gezondheid van familie, vrienden en collega’s. Iedere keer weer de dankbaarheid voor de goede gezondheid van mijn oma’s en opa’s in het verzorgingstehuis, maar ook het besef dat ze eenzaam zijn in deze tijd en de vraag hoe we ze kunnen helpen. Bij ieder nieuw inzicht kijken we samen hoe we daarop inspelen. Privé, maar ook bij Alba Concepts. En dat heeft 2020 nog eens vet onderstreept (vooruit toch een terugblik).

En weet je wat, dat lukt ons heel aardig en daar zijn we trots op. Als Alba Concepts zijn wij groeiende en volop in ontwikkeling. Analytisch en creatief, omdat wij constant scherp zijn op wat wij in de markt zien. Maar sterker nog, wij denken na over de wereld van morgen en overmorgen. Flexibel en wendbaar, zodat wij met ons team en onze houding ook in staat zijn om hierop in te spelen.

Dit is hét moment! Niet hét moment als in het einde van 2020 en het moment van de eindejaar blog met terug- en vooruitblikken. Laat het een omschakeling zijn naar een houding waarin we veel vaker reflecteren, leren en anticiperen. Óók als corona er niet is.

Wij hebben er bij Alba Concepts zin in, zien de toekomst met enthousiasme tegemoet en staan aan de vooravond van mooie nieuwe ontwikkelingen. Dus, stay tuned!

Bij dezen: dit was mijn eerste én laatste eindejaar blog, ruimschoots voor de kalkoen op tafel staat en de oliebollen in het vet liggen! En nog een ding… vergeet die lokale slager, bakker of andere ondernemer niet te steunen! Tabee!

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This