Selecteer een pagina

We want you!

Alba Concepts groeit. Wij zijn ervan overtuigd dat Alba Concepts door nieuwe kennis en inzichten nog verder zal groeien. Daarnaast geloven wij in het delen van kennis. Het houdt ons geheugen fris en maakt dat wij nog beter kunnen anticiperen binnen een veranderende bouw- en vastgoedmarkt. Daarom is Alba Concepts op zoek naar jou. Ken óf ben jij die creatieve procesmanager met een passie voor duurzaamheid? Of die WO-student met groot verantwoordelijkheidsgevoel die het interessant vindt om onderzoek te doen naar een wetenschappelijke verdieping op gebied van de nieuwe aanbestedingsprocedures in relatie tot duurzaamheid? Laat wat van je horen!  Je zult werkzaam zijn in een jong, informeel team dat zich richt op advisering en procesmanagement. Alba Concepts is actief daar waar vastgoed, duurzaamheid, financiën en strategie samenkomen in de vroege planfasen.

Als. Dan. Alba Concepts.
Als het voor jou vanzelfsprekend is dat iets beter kan, anders moet of meer vraagt.
Als duurzaamheid voor jou meer is dan een zonnepaneel.
Als procesmanagement meer is dan zorgen dat iedereen zijn acties op tijd naleeft.
Als je weet dat het creativiteit en teamwerk vraagt om het verschil te maken.
Dan willen wij jou graag uitnodigen om ons team te versterken bij Alba Concepts!


Vacature: Creatieve procesmanager met een passie voor duurzaamheid

Elke verandering kan alleen vanaf vandaag plaatsvinden. Als Alba Concepts geloven wij in toegevoegde waarde en de wijze waarop jij Alba Concepts komt versterken, dit in plaats van de ervaring die je hebt. We gaan graag in gesprek over perspectief en hoe wij jouw toegevoegde waarde gaan vormgeven binnen ons bedrijf.

 Daarom zoeken wij iemand die:

  1. ons kan vertellen op welke wijze duurzaamheid nog meer impact maakt binnen bouw & vastgoed;
  2. kan bijdragen aan het verder brengen van het merk Alba Concepts op het snijvlak van vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën;
  3. zijn/haar competenties als instrument weet in te zetten, om ons team verder te brengen;
  4. ….

Wie ben jij?

Wij zoeken een echte teamspeler die Alba Concepts helpt groeien op het vlak van project- en procesmanagement en duurzaamheidsvraagstukken binnen bouw & vastgoed. Of jij dat bent? Dat kan jij het beste zelf vertellen! Wij vragen je daarom om naast je CV een toelichting te geven op bovengenoemde punten. Een kernboodschap hoeft niet lang te zijn. Daarom onze vraag om jouw motivatie niet langer te maken dan 538 woorden.

Wij zien je CV met motivatie graag zo snel mogelijk, in ieder geval voor 1 september!


Vacature: Afstudeerder (WO)

Ben jij een vooruitstrevende student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een tof afstudeeronderzoek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens dit onderzoek ga je samen met ons op zoek naar een verdieping op gebied van aanbestedingsprocedures in relatie tot duurzaamheid. Duurzaamheid is een steeds dominanter onderdeel bij aanbesteden, maar welke aanbestedingsprocedure is het meest geschikt voor een specifiek project?

Wie ben jij?

  • WO student aan de Technische Universiteit
  • Basiskennis van, en affiniteit met aanbestedingsprocedures;
  • Creatief, flexibel, zelfredzaam en initiatiefrijk ingesteld. O ja, en ook goed in bier/wijn drinken en een beetje gezellig!

Wij zien je CV met motivatie graag zo snel mogelijk, in ieder geval voor 1 september.


Over Alba Concepts
Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zich richt op twee activiteiten: advisering en procesmanagement binnen bouw & vastgoed. Bij beide activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen.

Wij leveren een bijdrage aan het verduurzamen van de bestaande omgeving. In de projecten vormt duurzaamheid niet het sluitstuk, maar is het de basis van de aanpak. Wij helpen opdrachtgevers met het opstellen van duurzaamheidsstrategieën, stellen financiële businesscases op en ontzorgen partijen door het inrichten van het proces om zo tot de gewenste eindresultaten te komen.

Wij zijn daarin 100% gedreven en altijd origineel. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en out-of-the-box durven denken, om tot dat idee te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Zo maak je het verschil om de ander beter te kunnen helpen.

Wouter Roemaat
E | wouter@albaconcepts.nl
T | 06 34 13 74 97

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This