Selecteer een pagina

Van Wijnen Noord BV en Alba Concepts bundelen krachten!

Op donderdag 13 april om 12.05 uur verzorgen Van Wijnen Noord BV en Alba Concepts de workshop ‘mijn woningen worden geld waard!’ tijdens Building Holland 2017.

Kreten als ‘van lineair naar circulair’, ‘van bezit naar gebruik’ en ‘van afval naar grondstof’ worden inmiddels te pas en te onpas gekoppeld aan de term “circulaire economie”. Echter, op welke manier levert dit voor een eigenaar daadwerkelijk voordelen op en welke impact heeft de circulaire economie op de waarde van een woning? Het antwoord van Van Wijnen op deze vraag is Fijn Wonen Circulair, Standaard NOM, all electric, betaalbaar en verplaatsbaar! Het probleem is, dat er tot nu toe nog geen sluitende definitie, meetinstrument of een (wetenschappelijke) theorie was welke dit circulaire gedachtegoed ondersteunt. Alba Concepts heeft deze meetlat inmiddels wel ontwikkeld. Van Wijnen Noord BV en Alba Concepts hebben daarom hun krachten gebundeld en een kwalitatieve én kwantitatieve vertaling gemaakt van de Fijn Wonen woning naar circulariteit inclusief onderliggende businesscase!

Wil je deze workshop niet missen? Noteer de workshop in je agenda. Nog geen kaarten? Bestel ze gratis via Building Holland.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This