Selecteer een pagina

Ton Dietvorst.

Ton heeft als architect vele jaren invulling gegeven aan diverse grote en kleine projecten. Veel in de zorg, en vaak voor betrokken opdrachtgevers. In zijn projecten gaat hij altijd op zoek naar een optimale invulling van de vraag van een opdrachtgever naar een te realiseren gebouw. Als onderdeel van het programma is de laatste jaren duurzaamheid een belangrijke factor geworden. In eerste instantie vooral de energetische kant maar de overtuiging dat dit niet genoeg is heeft hem naar Alba Concepts geleid. Als generalist en teamspeler heeft hij het altijd mooi gevonden om bij alle betrokken partijen het beste eruit te halen. Hij kan goed luisteren en reageren als dat in het belang van het eindresultaat iets moois oplevert. 

Ton heeft de overtuiging dat we ons leven anders in moeten richten. Omdat het noodzakelijk is maar ook omdat het kansen biedt. Hij is ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken en dat we daarmee vooruitgang boeken. Misschien dat het een andere manier van leven met zich meebrengt, maar anders is niet per se slechter. 

In zijn vrije tijd gaat hij graag schaatsen, skeeleren, fietsen, lopen, zwemmen of lezen maar hij kan het ook niet laten om zich als maatschappelijk betrokken vrijwilliger aan te sluiten bij diverse buurtinitiatieven die erop gericht zijn de directe leefomgeving samen naar een hoger plan te trekken. 

Trefwoorden voor Ton: enthousiast, nieuwgierig, open, team-speler 

ton@albaconcepts.nl
06 81 47 95 55

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This