Selecteer een pagina

Timm Hartmann.

Timm is bouwkundig en heeft een ruime ervaring als costengineer. Timm is een specialist als het gaat over het beheersen van projecten met de beste prijs/kwaliteit verhouding, altijd met het oog op duurzaamheid. Timm is sociaal en betrokken. Precisie, degelijkheid en duidelijkheid staan voor hem centraal in zijn dagelijkse werk. Zijn georganiseerde werkwijze, analytisch vermogen en oog voor resultaat zorgen ervoor dat projecten tot een succes worden gebracht waarbij financiële realiteitszin voorop staat. Het vinden van het optimum tussen prijs en kwaliteit aan opdrachtnemers en -geverszijde bij zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen is voor Timm een vanzelfsprekendheid.

Als Costengineer heeft hij een ruime ervaring met het rekenen aan vastgoed in alle fasen van het bouwproces. Zijn kracht ligt in het schakelen tussen bouw- , investering en exploitatiekosten in de vroege planfase. Uitvragen, veelal geïntegreerd, vragen om een andere aanpak. Een traditionele aanbesteding op basis van een volledig uitgewerkt plan met bestek en tekeningen is een zeldzaamheid geworden. Daarnaast zijn thema’s als Total Cost of Ownership, de Circulaire Economie, energieneutraliteit en de Value Case onderdeel van zijn werkzaamheden. Buiten werktijd sport Timm graag en drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

Trefwoorden voor Timm zijn: analytisch, accuraat, georganiseerd en betrouwbaar

timm@albaconcepts.nl
06 21 22 33 74

Recente projecten van Timm

Bouwen aan de toekomst van cliënten SOVAK door persoonlijke en slimme woningen

Bouwen aan de toekomst van cliënten SOVAK door persoonlijke en slimme woningen

Zorginstelling SOVAK heeft grote bouwplannen om een deel van de bestaande huisvesting voor hun cliënten te vernieuwen. Met nieuwbouw en renovatie van verschillende locaties wil SOVAK aansluiten op de veranderende zorgvraag en de kwaliteit leveren die SOVAK nastreeft. Concreet betekent dit het bevorderen van de zelfstandigheid van cliënten en het realiseren van slimme gebouwen die in staat zijn te reageren op toekomstige ontwikkelingen.

Lees meer

Recente blog berichten van Timm

Budgetbepaling: Komt tijd, komt raad?

Budgetbepaling: Komt tijd, komt raad?

Je ontkomt er niet aan: de bouw- en vastgoedsector zit weer in de lift. De aantrekkende markt zorgt voor meer werkgelegenheid, een groei van de bouwproductie en dus positieve berichtgeving in kranten en media. Als ik met mensen om me heen spreek merk ik dit ook. Deze boost in onze sector zorgt ervoor dat de carrousel van werkgevers weer is begonnen. Een aantal heeft eindelijk de stap durven zetten naar een nieuwe werkgever en anderen geven aan dat de sfeer op kantoor is verbeterd omdat we eindelijk weer successen kunnen vieren. Er is weer vertrouwen en plezier na een aantal slechte en negatieve jaren. Dat is mooi!

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This