Selecteer een pagina

Thijmen van Noppen

Door de financiële studie die Thijmen afrondde, alsmede zijn werkervaring in alternatieve data voor vastgoedfondsen, was er van nature al een interesse in de vastgoedsector. Zijn studies, Economics & Business Economics aan de VU en de master Finance aan de Universiteit van Tilburg, hebben gezorgd voor een analytische blik en een brede kijk op het economische vlak. Zijn interesse in duurzaamheid in combinatie met vastgoed toont hij door zowel zijn vorige als zijn huidige scriptie over deze thema’s te schrijven. De huidige scriptie zal gaan over de relatie tussen circulariteit en taxatiewaarde in de vastgoedmarkt. Deze scriptie zal geschreven worden in samenwerking met Alba Concepts.

Thijmen is ervan overtuigd dat circulair bouwen pas echt op gang komt zodra de markt de financiële meerwaarde ziet van dit concept. Dit, omdat vooral de grootste vermogens, met de meeste impact, vaak pas handelen zodra dit financiële voordelen oplevert. Ondanks deze eenzijdige kijk op de zaak, geeft dit wel reden om dit verband aan te tonen. Thijmen is er dan ook op gebrand dit waar te maken, zodat naast het financieel voordeel ook de sociale en ethische voordelen gerealiseerd kunnen worden.

Naast werk en studie is Thijmen druk bezig met sporten, met name hardlopen en wandklimmen. In de zomer is hij dan ook graag te vinden in de bergen om zijn passie voor alpinisme en trailrunnen uit te oefenen.

Trefwoorden voor Thijmen zijn: Gedisciplineerd, analytisch, leergierig en weloverwogen.

thijmen@albaconcepts.nl

06 38 42 62 67

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This