Selecteer een pagina

The Green House wint publieksprijs Gouden Kikker 2019

Wij feliciteren The Green House met de publieksprijs Duurzaam Bouwen Awards 2019! Honderden aanwezigen van het Duurzaam Gebouw Congres in Leeuwarden mochten stemmen voor de publieksprijs. Het circulaire paviljoen The Green House, een ontwikkeling van Strukton, Ballast Nedam en Albron, werd als winnaar aangewezen. Een resultaat waar wij als Alba Concepts trots op zijn.

The Green House heeft als motto: ‘right to copy’ waarmee ze de aanpak en bevindingen willen delen met bezoekers en de branche. Het is dan ook een perfecte bron van inspiratie waar geïnteresseerden rondom circulariteit kunnen samenkomen en eten & drinken.

Tijdens de initiatiefase en het ontwerpproces van The Green House zijn telkens afwegingen gemaakt tussen circulariteit, esthetiek, financiën en technische haalbaarheid. Hierbij zijn haalbaarheid, houdbaarheid en opschaalbaarheid de belangrijkste uitgangspunten geweest. Alba Concepts heeft de (ontwerp)keuzes steeds getoetst op de mate van circulariteit, met de Building Circularity Index (BCI)© als meetlat. Dit heeft geresulteerd in de hoogste score van Nederland (77%) op deze meetlat.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This