Selecteer een pagina

 

Tessa Verhulst.

Met een duidelijk doel voor ogen en een visie op de toekomst komt Tessa het beste tot haar recht. Tessa heeft een open en enthousiaste persoonlijkheid. Zij zet zich graag in om nieuwe ideeën tot bloei te laten komen.

Tessa heeft zich – na haar studie bouwkunde en innovatiemanagement – ontwikkeld tot een allround proces-/projectmanager van uiteenlopende (bouw)projecten. Haar interesse ligt bij het vertalen van circulaire ambities tot een concrete strategie en aanpak op zowel organisatie- als projectniveau. Binnen haar opdrachten staan het creëren van draagvlak binnen organisaties en circulair bouwen begrijpbaar én meetbaar maken centraal.

Vanuit het Samen Versnellen team van Cirkelstad draagt Tessa daarnaast bij aan Het Nieuwe Normaal. Het bouwen aan een gemeenschappelijke taal en lat voor circulair bouwen, waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar vinden. Een vraag die Tessa als verbinder van proces en inhoud goed ligt.

In haar vrije tijd stapt Tessa vaak op haar wielrenfiets. Daarnaast geniet Tessa van gezellig samen eten met vrienden en familie, of een biertje op het terras.

Trefwoorden voor Tessa zijn: nieuwsgierig, analytisch, resultaatgericht en teamplayer.

tessa@albaconcepts.nl
06 36 32 69 56

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This