Selecteer een pagina

 

Tessa Verhulst.

Met een duidelijk doel voor ogen en een visie op de toekomst komt Tessa het beste tot haar recht. Tessa heeft een open en enthousiaste persoonlijkheid. Zij zet zich graag in om nieuwe ideeën tot bloei te laten komen.

Tijdens de bachelor Bouwkunde groeide haar interesse voor innovaties en organisatievraagstukken. Na het behalen van haar bachelor heeft zij de master Innovation Management, onderdeel van Technische Bedrijfskunde, afgerond. Toch bleef de bouwsector haar trekken. Voor haar afstudeeronderzoek onderzocht Tessa de effectiviteit van een projectmanagementtraining gericht op de bouwsector. Zij ontdekte hier welke mooie uitdagingen deze sector biedt en dat er voldoende ruimte is voor innovatie.

Tessa heeft ruim een jaar ervaring als projectmanager van uiteenlopende bouwprojecten, van aanbesteding tot uitvoering. Haar interesse ligt bij het vertalen van de vraag vanuit een organisatie tot en met de ontwerpfase van een project. Tessa gaat zich bij Alba Concepts vanuit deze basis vol enthousiasme verdiepen in duurzaamheid binnen de bouwsector en ontdekken hoe zij hier het beste haar bijdrage aan kan leveren.

In haar vrije tijd stapt Tessa vaak op haar wielrenfiets en speelt zij graag theater. Daarnaast geniet Tessa van gezellig samen eten met vrienden en familie, of een biertje op het terras.

Trefwoorden voor Tessa zijn: nieuwsgierig, analytisch, resultaatgericht en teamplayer.

tessa@albaconcepts.nl
06 36 32 69 56

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This