Selecteer een pagina

Sven Bögels.

Van jongs af aan is Sven al geïnteresseerd in bouwen en alles wat daarmee te maken heeft. Na verschillende studies op dit gebied te hebben afgerond, is hij geheel naar verwachting in de bouwsector aan het werk gegaan. Eerst bij een middelgroot en later bij een groter bouwbedrijf. Begonnen als werkvoorbereider om later de overstap te maken naar de calculatie, waar hij zichzelf uiteindelijk heeft gespecialiseerd tot kostendeskundige bouw. Sven is dagelijks bezig met het opstellen van haalbaarheidsanalyses, budgetteringen, elementramingen en kostprijsbegrotingen voor uiteenlopende woning- en utiliteitsbouw projecten. Bij zijn werkzaamheden staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Wat wil hij precies en wat is de vraag achter de vraag? Luisteren is hierbij het sleutelwoord. Niet alleen samen kijken naar het heden en daarmee naar de financieel gunstigste investering, maar juist ook naar de levensduurkosten en de duurzaamheidstoepassingen die kunnen worden ingezet.

Als persoon is Sven een echte teamspeler die georganiseerd en gestructureerd te werk gaat. Hij is analytisch en kritisch op zijn werk en streeft er naar om zichzelf, het team en het product te verbeteren. Verder heeft hij een brede interesse voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties die de markt te bieden heeft. Waar de bouwwereld in het verleden ouderwets en traditioneel werd genoemd, is deze nu langzaam maar zeker aan het groeien. Dit vooral door te kijken naar de toekomst. Duurzaamheid, klimaatneutraliteit, circulaire economie, biobased bouwen en 3D-printing zijn onderwerpen die hem erg aanspreken en waarvan hij het belang onderschrijft.

In zijn vrije tijd is Sven regelmatig te vinden op het voetbalveld, waarbij ‘de derde helft’ met een pilsje natuurlijk niet mag ontbreken. Verder klust hij graag op zijn tijd en zoekt in de winter met veel plezier de sneeuw op.

Trefwoorden voor Sven zijn: gedreven, analytisch, teamspeler, zorgvuldig en resultaatgericht.

sven@albaconcepts.nl
06 28 49 84 01

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This