Selecteer een pagina

Stef van Bakel.

 

Stef heeft een bedrijfskundige achtergrond. Na de studie Technische Bedrijfskunde wilde hij nog verder specialiseren, waarna hij de master Strategic Management aan Radboud Universiteit heeft afgerond. Met name tijdens deze master heeft hij veel interesse en passie opgedaan op het thema circulariteit en het toespitsen van duurzaamheid op bedrijfsstrategie. Zijn master thesis was gefocust op de circulaire economie, waarin hij onder andere de rol van platformen voor materiaal en- grondstoffengebruik heeft onderzocht.

Meewerken in een omgeving die daadwerkelijk maatschappelijke impact heeft is voor Stef belangrijk. Met ervaring als onderzoeksconsultant wil hij op een analytische en onderzoekende manier bijdrage leveren aan uitdagingen rondom de verduurzamingsprojecten van opdrachtgevers. Daarin zoekt hij graag samenwerkingen op met een goede sfeer en gezonde dosis humor. Bovendien volgt hij ontwikkelingen rondom de circulaire industrie met grote interesse, waardoor hij geen moeite heeft om draagvlak te creëren en anderen te enthousiasmeren.

In zijn vrije tijd is Stef een bevlogen verzamelaar van muziek en speelt hij regelmatig een pot beachvolleybal. Verder bezoekt hij graag cabaret en festivals, of gewoon het terras voor een biertje met vrienden.

Trefwoorden voor Stef zijn: gemotiveerd, proactief, leergierig en teamspeler

stef@albaconcepts.nl

06 18 64 53 86

Recente projecten van Stef

Nieuwbouw L&M TU Delft: hoog ambitieniveau duurzaamheid en circulariteit

Nieuwbouw L&M TU Delft: hoog ambitieniveau duurzaamheid en circulariteit

Alba Concepts ondersteunt als duurzaamheidadviseur bij de nieuwbouw voor de dienst Logistiek & Milieu van de TU Delft. Het gebouw wordt gevestigd op de Campus Zuid van de universiteit. Het Logistiek & Milieu (L&M) gebouw heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 2.300m². De belangrijkste functie van de locatie is opslag en distributie voor gassen en vloeistoffen die gebruikt worden op de verschillende faculteiten van de universiteit. In het project werkt Alba Concepts nauw samen met de andere adviseurs: Architectenbureau cepezed, constructeur Arcadis en installatieadviseur Deerns.

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This