Selecteer een pagina

Stef van Bakel.

 

Stef heeft een bedrijfskundige achtergrond. Na de studie Technische Bedrijfskunde wilde hij nog verder specialiseren, waarna hij de master Strategic Management aan Radboud Universiteit heeft afgerond. Met name tijdens deze master heeft hij veel interesse en passie opgedaan op het thema circulariteit en het toespitsen van duurzaamheid op bedrijfsstrategie. Zijn master thesis was gefocust op de circulaire economie, waarin hij onder andere de rol van platformen voor materiaal en- grondstoffengebruik heeft onderzocht.

Meewerken in een omgeving die daadwerkelijk maatschappelijke impact heeft is voor Stef belangrijk. Met ervaring als onderzoeksconsultant wil hij op een analytische en onderzoekende manier bijdrage leveren aan uitdagingen rondom de verduurzamingsprojecten van opdrachtgevers. Daarin zoekt hij graag samenwerkingen op met een goede sfeer en gezonde dosis humor. Bovendien volgt hij ontwikkelingen rondom de circulaire industrie met grote interesse, waardoor hij geen moeite heeft om draagvlak te creëren en anderen te enthousiasmeren.

In zijn vrije tijd is Stef een bevlogen verzamelaar van muziek en speelt hij regelmatig een pot beachvolleybal. Verder bezoekt hij graag cabaret en festivals, of gewoon het terras voor een biertje met vrienden.

Trefwoorden voor Stef zijn: gemotiveerd, proactief, leergierig en teamspeler

stef@albaconcepts.nl

06 18 64 53 86

Recente projecten van Stef

Milieuprestaties Ekowood Houses beoordeeld met behulp van LCA

Milieuprestaties Ekowood Houses beoordeeld met behulp van LCA

Ekowood is de samenwerking met Alba Concepts aangegaan om de milieuprestatie te beoordelen van het Ekowood Houses concept. Alba Concepts kwantificeert de milieuprestatie van de bouwproducten aan de hand van levenscyclusanalyse (LCA). Een van de doelen van dit project betreft het invoeren van de producten in de Nationale Milieudatabase (NMD).

Lees meer
Aan de Stegge gaat voor een meetbare en stuurbare duurzaamheidsstrategie!

Aan de Stegge gaat voor een meetbare en stuurbare duurzaamheidsstrategie!

Alba Concepts en Aan de Stegge Twello hebben vanmiddag op de PROVADA een handtekening gezet onder een strategische samenwerking voor een meetbare en stuurbare duurzaamheidsstrategie!
Gezamenlijk gaan we een concrete routekaart tot 2025 bepalen met een doorkijk naar 2030. Hierin worden de duurzame ambities van Aan de Stegge op het gebied van circulariteit, biobased bouwen (materiaal), biodiversiteit (natuur) en gezondheid (mens) vertaald.

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This