Selecteer een pagina

Sofie Baken

Sofie heeft grote interesse in circulariteit. Ze volgt op dit moment de bacheloropleiding bouwkunde in Arnhem met de afstudeerrichting bouwtechniek. Als derdejaars student loopt ze nu stage bij Alba Concepts. Sofie heeft in het verleden praktijkervaring opgedaan bij een architectenbureau en bij een bouwkundig ingenieursbureau, met verschillende projecten in Nederland.

Haar interesse voor circulariteit is opgewekt tijdens de opleiding. Onder andere door een presenstatie van Mike van Vliet die zij bijwoonde. Mike vertelde in deze presentatie hoe Alba Concepts bezig is met bepaalde duurzaamheidsdoelen: Vanaf 2030 moeten er 50% minder grondstoffen gebruikt worden en gebouwen moeten in 2050 100% circulair zijn. Daarnaast werkte zij tijdens haar opleiding aan het project hoogbouw. In samenwerking met studiegenoten heeft Sofie een slim, sociaal en schoon hoog gebouw ontworpen. Hierbij is zij voor het eerst op detailniveau gaan nadenken over de circulariteit.

Tijdens haar laatste meewerkstage wil Sofie vooral leren over duurzaamheid en circulariteit in de bouw en meer nuttige praktijkervaring opdoen. 

Sofie is vaak sportief bezig. Ze gaat graag hockeyen en hardlopen. Daarnaast is ze in haar vrije tijd in de natuur te vinden of op een (verre) reis. Sofie uit haar creativiteit in het schilderen van natuurlandschappen.

Trefwoorden voor Sofie zijn: Enthousiast, betrouwbaar, creatief, sportief.

sofie@albaconcepts.nl

06 10 52 20 94

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This