Selecteer een pagina

Ruud Bekker

Ruud is opgeleid als ingenieur aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar hij afstudeerde op het meten van circulariteit bij renovatieprojecten. Tijdens deze opleiding werkte hij eerst als onderhoudsmonteur bij een woningcorporatie en deed daarna werkervaring op als werkvoorbereider en later als planontwikkelaar bij diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Door deze diverse werkervaring heeft Ruud breed gefundeerde kennis over de bouw vergaard. Als natuurliefhebber hoopt hij om met behulp van zijn technische kennis bij te dragen aan het behoud en herstel van de natuur.

Naast zijn werk als consultant bij Alba Concepts blijft Ruud graag in contact met de praktijk en maakt hij onder andere kozijnen, ramen en deuren van hout. Het fysieke bouwen geeft Ruud veel voldoening en het in contact staan met natuurlijke materialen houdt hem scherp.

Buiten werktijd is Ruud te vinden op het rugbyveld waar hij vol passie speelt voor de Bossche rugbyclub The Dukes. Zomers pikt hij graag een festival mee en in de winter zul je hem geregeld op de lange latten zien staan.

Trefwoorden: leergierig, eigenwijs, praktisch

ruud@albaconcepts.nl

06 11 15 51 06

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This