Selecteer een pagina

Rob van Lith

Rob is een gedreven persoon, gevormd door zijn achtergrond in een ondernemersgezin. Hij omarmt kansen en ziet opgeven niet als een optie. Zijn drijfveer is het samen met anderen bijdragen aan een betere wereld, vooral voor zijn twee kinderen.

Zijn professionele reis begon bij ingenieursbureau Search (nu SGS Search), waar hij passievol betrokken was bij het adviseren over technische risico’s binnen bestaand vastgoed, met een focus op circulair bouwen en Cradle to Cradle-principes. Zijn visie op circulariteit kreeg echt vorm bij New Horizon, waar hij betrokken was bij het opzetten van nieuwe samenwerkingsvormen en collectieven, met als resultaat een revolutie in de sloopmarkt door Urban Mining.

Een belangrijke vraag die Rob regelmatig kreeg, was hoe opdrachtgevers op impact kunnen sturen. Hij gelooft dat kennisdeling cruciaal is en dat het tonen van leiderschap als koploper anderen kan inspireren om ook actie te ondernemen. Hij benadrukt het belang van feiten en inzichten om wijsheid te verkrijgen en effectief te kunnen sturen op de juiste accenten.

Rob’s volgende stap bij Alba en BCI Gebouw is een logische voortzetting van zijn missie. Hier zal hij samen met zijn collega’s streven naar het presenteren van eerlijke cijfers die het mogelijk maken om weloverwogen keuzes te maken en de transitie naar een circulaire bouweconomie te versnellen. Zijn ultieme doel is om impact maken de norm te maken in de bouw- en vastgoedsector, en in de maatschappij als geheel.

Kortom, Rob wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme, vermogen om te verbinden, loyaliteit en optimisme, eigenschappen die hem helpen bij het nastreven van zijn doelen en het inspireren van anderen om mee te doen aan zijn missie.

Trefwoorden voor Rob zijn: enthousiast, vermogen om te verbinden, loyaal en optimist

rob@albaconcepts.nl

06 22 53 67 99

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This