Selecteer een pagina

Rens Jansen

Rens studeert momenteel aan de HAN University of Applied Sciences. Hier volgt hij de studie Commerciële Economie. Na het behalen van zijn propedeuse in het eerste jaar en het halen van al zijn vakken in het tweede jaar loopt hij nu stage bij Alba Concepts. Voordat Rens naar de hogeschool vertrok heeft hij op het Maaswaal College in Wijchen succesvol zijn VWO diploma gehaald. Op zijn huidige opleiding moet hij veel met andere klasgenoten projecten opleveren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Rens graag samenwerkt, sterk is in communicatie en dat hij goed leiding kan geven of juist kan luisteren naar ideeën van een ander indien nodig.

Op zijn opleiding Commerciële Economie is duurzaamheid een belangrijk begrip. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit tevoren. Stage lopen bij Alba Concepts betekent dan ook voor Rens dat hij op dit gebied een streepje voor heeft op zijn medestudenten. Bij Alba Concepts heeft het begrip duurzaamheid immers enorm veel aandacht.

Rens heeft al enige werkervaring opgedaan bij de Jumbo. Hier werkt hij in een team waardoor het aspect samenwerken vaak voorkomt in zijn leven. Daarnaast is hij ook nog werkzaam bij het bedrijf James Horeca. Hier werkt hij als freelancer en komt hij op veel verschillende plekken. Via dit bureau werkt hij weleens bij de Nijmeegse voetbalclub NEC of staat hij achter de bar op de grootste festivals van Nederland. In dit werk is elke dag is anders. Dit vraagt aanpassingsvermogen en flexibiliteit van Rens.

Als Rens niet in de schoolboeken zit voor zijn studie staat hij graag op het voetbalveld, spreekt hij graag af met vrienden of treft hij deze juist in de kroeg.

Trefwoorden voor Rens zijn: sociaal, georganiseerd, impulsief, netwerker, flexibel

rens@albaconcepts.nl

06 39336174

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This