Selecteer een pagina

REBF festival 20 en 21 september

Op 20 en 21 september 2022 organiseert Real Estate Building Futureproof hét kennis festival over de toekomst van de bouw- en vastgoedwereld op de Zuidas in Amsterdam. Collega’s Norbert Schotte en Jim Teunizen nemen deel aan één van de panels op onderstaande momenten.

Dinsdag 20 september 12.45 – 13.30 uur: Het potentieel van biobased bouwen. Locatie: Circl.

Biobased bouwen is van groot belang om actief CO2 te besparen, stikstof te reduceren en de grondstoffenkringloop te sluiten. Daarnaast biedt het een interessant verdienmodel voor boeren. We werken al op meerdere locaties samen met boeren om onder andere onze Droogstapelwoningen te voorzien van biobased isolatiemateriaal. Tijdens het Real Estate & Building Futureproof Festival gaat Biense Dijkstra in gesprek met Norbert Schotte, Ernest Kuiper en Lodewijk Hoekstra over het potentieel van biobased bouwen en de toegevoegde waarde voor diverse sectoren.

Dinsdag 20 september 13.45 – 14.30 uur: Circulair & Duurzaam & Paris Proof & ESG, wat te doen? Locatie: Zuidas.

Aan tafel schuiven Roel van de Bilt van de Rabobank, Nicole Maarsen van Home Earth, Jim Teunizen van Alba Concepts en Niel Slob van RE:BORN. Met journalist Bert Pots als moderator.
Het ESG-thema is een hot topic tijdens REBF Festival, maar wat maakt het dat je dit panel moet bijwonen? De combinatie tussen developer, vastgoed adviseur en ontwikkelende belegger aan deze tafel maakt het een interessant gesprek. Want wat zijn écht de volgende stappen die gezet moeten worden en hoe kijken onze professionals daartegenaan? Welke best practices kunnen we allemaal van leren en direct toepassen? Wat zijn de verschillen die spelen tussen financier, belegger, ontwikkelaar en vastgoed adviseur?

Zien we je dan? Tickets voor het REBF Festival kun je rechtstreeks bestellen via Real Estate Building Futureproof.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This