Selecteer een pagina

Open Huis in ons nieuwe circulaire clubhuis!

Het is inmiddels alweer ruim vier maanden geleden dat wij onze intrek hebben genomen in dé circulaire hub van Den Bosch: De Mengfabriek. We voelen ons als een vis in het water in ons nieuwe circulaire kantoor! Een plek voor het opdoen van inspiratie en energie, samenwerken, enthousiasmeren, borrelen en nog veel meer.

De Mengfabriek is niet zomaar een plek die we hebben gekozen. De Mengfabriek groeit uit tot een circulair netwerk van ervaren ondernemers, beginnende startups, kunst-, cultuur- en onderwijsinstellingen en horeca die elkaar aanvullen.
De Mengfabriek is een partij van betekenis op het gebied van stedelijke transitie, sociale innovatie en talent development. Een broedplaats en een living lab. Tijdens ons Open Huis laten we je hiermee graag kennismaken.

De ervaringen die wij hebben opgedaan bij het vertalen van onze visie op circulariteit naar de praktijk willen wij graag met jullie delen. Tijdens het Open Huis op donderdag 5 september van 15.30 uur tot 18.00 uur maken wij je graag deelgenoot van ons eigen avontuur, de successen, de hobbels maar ook de weerbarstige praktijk. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje, uiteraard verzorgd door onze buren van De Mengfabriek!

Meld je vandaag nog aan bij Patty en dan zien we je graag op donderdag 5 september.

Ons circulaire clubhuis is gevestigd aan de Tramkade 26 op de 2de verdieping in Den Bosch

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This