Selecteer een pagina

Nina van Lent

Na de middelbare school heeft Nina gekozen voor de bachelor Future Planet Studies in Amsterdam. Dit is een interdisciplinaire studie waarin het thema duurzaamheid centraal staat. Tijdens deze bachelor heeft zij onder andere vakken gevolgd zoals bedrijfskunde en is Nina voor het eerst met het vak circulaire economie in aanraking gekomen. Hierin werd gekeken naar het op een winstgevende manier hergebruiken van producten. De interesse van Nina was gewekt.

Omdat deze bedrijfskundige vakken haar goed zijn bevallen, en omdat zij al langere tijd in het buitenland wilde studeren, is Nina een Global MBA in Salamanca, Spanje gaan doen. Hier heeft zij veel kennis opgedaan van de verschillende processen in het bedrijfsleven. De combi van deze twee studies waren voor Nina perfect en gaan haar goed van pas komen binnen Alba Concepts. Tijdens de SDG traineeship heeft Nina enige ervaring opgedaan binnen de consultancy. Hierin moest Nina onderzoek doen en advies geven aan een bedrijf voor het implementeren van een duurzame roadmap. Nina vond het interessant om te zien wat hier allemaal bij kwam kijken, en vanaf toen ontstond haar interesse in consultancy.

In haar vrije tijd, kookt Nina graag voor familie en buurtgenoten, of is zij op het voetbalveld te vinden. Ook kan zij genieten van het bourgondische leven en reizen met haar vriend en vriendinnen.

Trefwoorden: sociaal, gepassioneerd, doorzetter

nina@albaconcepts.nl

06 41027007

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This