Selecteer een pagina

Nick Kentie.

Nick is een enthousiast en leergierig persoon met een passie voor ondernemen. Hij krijgt energie van samenwerken en creatieve oplossingen bedenken. Na het afronden van zijn bachelor Civiel Technische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool is hij gestart met de Master Construction Management and Engineering aan de TU in Eindhoven.

Tijdens zijn laatste halfjaar heeft Circulariteit en de transitie naar een Circulaire Economie zijn interesse gewekt. Hierdoor was het duidelijk dat hij tijdens zijn afstudeeronderzoek zichzelf hierop wilde focussen. Hij kwam al snel bij Alba Concepts terecht. Door het jonge en dynamische team werd hem al snel duidelijk dat dit het ideale bedrijf voor hem zou zijn om zijn afstudeeronderzoek uit te voeren. Nick gaat zich het komende halfjaar bezig houden met de Building Circularity Index (BCI) waarbij herbruikbaarheid de focus zal zijn tijdens zijn afstudeeronderzoek.

Naast studeren houdt Nick zichzelf bezig met het bouwen van websites en het repareren van telefoons. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de motor en is hij lid van een muziekvereniging als trompettist. Daarnaast voetbalt hij in een vriendenteam en kan hij genieten van een biertje drinken met zijn vrienden.

Trefwoorden voor Nick zijn: ondernemend, energiek en teamplayer

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This