Selecteer een pagina

Nathan Vos.

 

Nathan heeft altijd interesse gehad in het oplossen van complexe ruimtelijke vraagstukken. De vraag hoe de bebouwde omgeving verandert en transformeert heeft hem altijd bezig gehouden. Om de ruimtelijke component te ontrafelen en beter te begrijpen heeft Nathan de bachelor Sociale Geografie en Planologie en de master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Om meer te begrijpen hoe impact kan worden gemaakt op menselijk en op projectniveau heeft hij tevens de master Veranderingsmanagement gevolgd, ook in Utrecht. 

Met deze gemixte achtergrond gaat Nathan met een frisse en open-minded blik te werk met complexe en duurzame ruimtelijke vraagstukken. Met zijn analytische vaardigheden draagt Nathan bij aan het verder verduurzamen en toekomstbestendig maken van Nederland. Door zijn creatieve instelling schroomt hij het niet om minder voor de hand liggende opties te verkennen. Met zijn doorzettingsvermogen gaat hij altijd voor het maximale resultaat. Zijn enthousiasme zorgt ervoor dat hij zowel het projectteam als publieke en private partners weet te betrekken en te overtuigen. Dit zorgt ervoor dat Nathan zowel op strategische als op planniveau kan meepraten.

In zijn vrije tijd zit hij het liefst in een buitenlands voetbalstadion, zit hij op zijn racefiets of draait hij een plaatje met vrienden.

Trefwoorden voor Nathan zijn: enthousiast, creatief, analytisch & een team player

nathan@albaconcepts.nl
06 34 54 22 42

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This