Selecteer een pagina

Monique van Lent

Monique is een enthousiaste professional. Met haar energie krijgt ze mensen mee om samen te werken aan het beste resultaat. Ze werkt vanuit een visie en is tegelijk heel praktisch ingesteld. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij de gemeentelijke overheid in samenwerking met provincie en rijksoverheid. Ervaring met vastgoedbeheer, inkoopmanagement en als leidinggevende. Later werkte ze aan programma- en uitvoeringsplannen over duurzaamheid en circulaire economie. Hierin werkte ze samen met zeer diverse stakeholders.

Monique heeft een achtergrond in facility management en heeft het CSR (Corporate Social Responsibility) programma gevolgd aan de Erasmus Universiteit. Zo combineert ze haar praktische ervaring met strategische inzichten.

In de transitie naar circulair bouwen is volgens Monique enorm veel te winnen. Hier kan het verschil worden gemaakt. Juist nu de markt van alle kanten onder druk staat is het zaak om de kansen die er liggen te grijpen. Die uitdaging, die gaat ze graag aan.

Collega’s noemen haar een verbinder en iemand die er altijd vol voor gaat. Iemand die bij uitstek de samenwerking opzoekt en op een laagdrempelige manier dingen van de grond weet te krijgen. Ook iemand die met een positieve houding kritische punten bespreekbaar maakt.

In haar vrije tijd is Monique graag, samen met haar gezin, op pad in de natuur. Daarnaast houdt ze van hardlopen en mountainbiken. Ze is gek op bergen, maar wandelt ook graag in de groene bossen eronder. Zo vindt ze de balans tussen uitdaging en rust.

monique@albaconcepts.nl

06 52 56 81 01

Recente projecten van Monique

Routekaart naar circulaire woningcorporatie De Kernen

Routekaart naar circulaire woningcorporatie De Kernen

Woningcorporatie De Kernen vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het creëren van een duurzame wereld. Zo is het thema energie al langer een belangrijk speerpunt voor De Kernen. Circulariteit staat ook op de agenda, alleen ontbrak het hier aan een overkoepelende visie. De Kernen was op zoek naar een integraal, gedragen circulariteitsraamwerk met daarin opgestelde circulariteitspijlers en thema’s, concrete doelstellingen en kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s). Dit raamwerk dient  als spoorboekje om meer circulair te denken en te handelen.

De Kernen heeft Alba Concepts gevraagd om te helpen met het opzetten van een concrete circulaire strategie met bijbehorende doelen. Dit hebben we gedaan door samen toe te werken naar een gedragen routekaart die invulling geeft aan de circulariteitsambities van De Kernen.

Lees meer
Actieprogramma Toekomstbestendig Bouwen

Actieprogramma Toekomstbestendig Bouwen

“De uitdaging van woningbouw in Overijssel is enorm. Het tempo van woningbouw moet versneld worden. Echter, de provincie streeft ernaar om te voorkomen dat we in onze haast en focus op betaalbaarheid problemen creëren voor de toekomst. In de Woondeals is afgesproken dat er een Actieprogramma Toekomstbestendig Bouwen wordt opgezet, in samenwerking met een breed netwerk van gemeenten, woningbouwcorporaties en marktpartijen.

Lees meer

Recente blogs van Monique

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This