Selecteer een pagina

Martijn Drijvers.

Martijn zijn interesse in de bouw, voornamelijk op het gebied van uitvoeringstechniek, is op jonge leeftijd ontstaan. Van jongs af aan liep Martijn regelmatig met zijn vader en opa door de binnenstad van Den Bosch. Zijn opa wees hem destijds met trots op de diverse bouwwerken die onder zijn leiding gerealiseerd zijn. Het creëren en overbrengen van waarde die generaties lang mee gaat, dat vindt Martijn het mooie aan de bouw.

Martijn heeft zijn liefde voor de bouw tot uiting gebracht middels een bouwkundige opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij zich heeft gespecialiseerd in bouw- en projectmanagement met een zijstap naar uitvoeringstechniek en productontwikkeling. Het werkproces en de toekomstvisie van de klant leren kennen en de (huisvestings)behoefte écht begrijpen is de kern voor het komen tot een duurzame oplossing.

Vrienden en collega’s omschrijven Martijn als betrouwbaar, energiek en gedisciplineerd – iemand die verbindt en dingen voor elkaar krijgt. Zijn ondernemende karakter blijkt uit zijn actieve rol binnen besturen en commissies, zowel binnen als buiten zijn vakgebied. Martijn wilt niet alleen personen, producten en markten samenbrengen, maar hen als onderdeel zien van het totale (bouw)proces. Dat zou de sleutelrol moeten zijn in een succesvolle onderneming en het gewenste eindproduct. Naast zijn passie voor het vak is Martijn sportief aangelegd. Hij is dan ook wekelijks te vinden op de tennis- of squashbaan, skiet jaarlijks meerdere malen van de lastigste pistes en is altijd wel in voor een (speciaal)biertje.

Trefwoorden voor Martijn zijn: gedisciplineerd, collegiaal, sportief en resultaatgericht.

martijn@albaconcepts.nl
06 55 14 83 89

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This