Selecteer een pagina

Marije Kamphuijs

Marije heeft sinds haar studie bouwkunde al een flink aantal jaren ervaring op verschillende plekken in de bouwsector. Zowel de kant van de bouwer, de industrie als projectmanagement zijn haar niet vreemd. De rode draad daarin is wel altijd procesoptimalisatie, vernieuwing en innovatie en dit vooral binnen de transitie naar de circulaire economie. Dat is niet onopgemerkt gebleven want sinds 2021 mag ze zichzelf ereburger van Cirkelstad noemen.

 Wat ze zo boeiend vindt aan haar werk? Innovatie en buiten de eigen kaders kijken, dat is voor haar onlosmakelijk verbonden met de toekomst van de bouwsector. Hoe maken we alles, de processen, onze bedrijven en de wereld om ons heen, iedere dag een beetje beter. Als we kijken naar die toekomst dan is de omslag van lineair naar circulair een belangrijke noodzakelijke verandering. De grootste uitdaging daarin voor Marije is hierin de mens. Hoe krijgen we iedereen om, en vooral vol enthousiasme mee in deze transitie. 

We willen graag bouwen en tegelijkertijd zijn we ons gelukkig ook steeds bewuster van onze ecologische footprint; wat vraagt om een aanpassing van de strategie.

Marije helpt organisaties daar graag bij op strategisch en projectniveau. Realisme en oog voor de impact op de teams vindt ze daarbij belangrijk. Liever 10 kleine realistische stapjes dan 1 grote omdat ze ervan overtuigt is dat je uiteindelijk het verste komt wanneer je circulariteit verankerd in het DNA van alle mensen in een organisatie.

 In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin, vrienden en gezelligheid. Daarnaast reist ze met haar gezin (het liefst in een camper) graag de wereld rond om zo veel mogelijk van de wereld, natuur en andere culturen te zien en te beleven.

 Trefwoorden voor Marije zijn: ondernemend, betrokken, creatief, gedreven en gevoelsmens

marije@albaconcepts.nl

06 12 95 47 67

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This