Selecteer een pagina

Marie-Sophie Res.

Twee jaar geleden is Marie-Sophie afgestudeerd als Technisch Bedrijfskundige in Amsterdam. Daarbij was duurzaamheid al een actief topic, maar vanuit persoonlijke interesse is zij zich meer gaan focussen op het begrip circulariteit. Sindsdien is ze ervan overtuigd dat circulaire principes niet mogen ontbreken in een vastgoedproject. In juli 2020 heeft zij Vastgoedkunde gestudeerd aan de Amsterdam School of Real Estate. Tot november 2020 heeft zij deze kennis toegepast binnen haar eigen onderneming. De kans om zich verder te ontwikkelen met team Alba is de volgende stap in haar carrière.

Marie-Sophie heeft een sterk analytisch denkvermogen. Door haar gevarieerde achtergrond is Marie-Sophie een prototype Out-of-the-box denker; optimaal gebruik maken van onconventionele ideeën en andere perspectieven is een van haar kerncompetenties. Mede door haar leergierigheid en focus op een oplossing speelt Marie-Sophie een grote rol in team Alba.

In haar vrije tijd is Marie-Sophie graag op zee om te kitesurfen. Op ‘windloze’ dagen doet ze aan CrossFit of stapt ze op de mountainbike/wielrenfiets. Daarnaast is ze gek op koken en een goed glas wijn in haar woonplaats Amsterdam.

Trefwoorden voor Marie-Sophie zijn: sportief, leergierig, oplossingsgericht en ondernemend

marie-sophie@albaconcepts.nl
06 31 99 47 91

Recente projecten van Marie-Sophie

Circulair bouwen Het Nieuwe Normaal

Circulair bouwen Het Nieuwe Normaal

Circulair bouwen start met het spreken van een gemeenschappelijke taal. Als je als opdrachtgever en opdrachtnemer het brede begrip van circulariteit kunt vertalen naar concrete onderwerpen is een gesprek hierover aangaan of een goede uitvraag opstellen een stuk gemakkelijker. Onderwerpen waarvan de definitie helder is en waarvan iedereen weet hoe je de prestatie op deze onderwerpen te verifiëren. Het Nieuwe Normaal heeft als doel deze gemeenschappelijke taal te bieden en daarnaast in de komende jaren te laten zien welke prestaties er haalbaar zijn op de verschillende circulaire onderwerpen.

Lees meer
Circulaire business case voor HOUTbaar LOFT

Circulaire business case voor HOUTbaar LOFT

Het innovatie lab van Era Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep (hierna: TBI WOONlab) ontwikkelt samen met haar partners het product HOUTbaar LOFT, een circulaire grondgebonden loftwoning. De loftwoning straalt circulariteit uit,

Lees meer

 

 

 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This