Selecteer een pagina

Lonneke de Nooijer

Hoe kunnen we conflicten over schaarse grondstoffen oplossen en hoe kunnen we economische groei en duurzaamheid combineren? De passie voor duurzame groei is bij Lonneke begonnen tijdens haar bachelor Aardwetenschappen en Economie aan de VU in Amsterdam en tijdens haar minor aan de RMIT University in Melbourne. Haar specifieke interesse voor circulariteit is gewekt tijdens haar master Urban & Industrial Ecology aan de UAB in Barcelona, waar ze een brede kennis heeft opgedaan over levenscyclusanalyse, afvalbeheer, duurzaamheidsstrategie en MVO.

Tijdens haar werk als projectmanager, consultant en zelfstarter in diverse sectoren, merkte ze dat er behoefte is om circulariteit meetbaar te maken. Ze haalt energie uit het onderzoeken, analyseren en rapporteren van onderwerpen gerelateerd aan duurzaamheid. Graag maakt ze impact meetbaar en brengt ze in kaart waar nog winst te behalen valt, bijvoorbeeld bij het vertalen van de complexe data van Life Cycle Assessments naar de juiste doelgroep. Dit heeft ze o.a. gedaan voor een circulair bouwproduct van recyclede PET. Daarnaast werkt Lonneke graag samen met mensen en raakt ze enthousiast om met diverse betrokkenen naar een gezamenlijk doel te werken. Lonneke is gepassioneerd over waar ze voor staat, ze wilt houvast en daarbinnen vrijheid, ze is creatief en bovenal enthousiast en energiek. Met opdrachtgevers werkt ze graag samen om daadwerkelijk maatschappelijke impact te maken.

Deze werkzaamheden heeft ze onlangs gecombineerd met  een zeiltrip van 9 maanden in het Middellandse Zeegebied. Haar hobby’s zijn dan ook reizen, zeilen en kitesurfen. Verder is ze ook bezig met een cursus pottenbakken, voetbalt ze in een vriendenteam en is ze vrijwilliger bij een fabrikant, waar ze onder andere bepaalt hoe de winst deels wordt terug gegeven aan de maatschappij in de vorm van het ondersteunen van diverse goede doelen en projecten.

Trefwoorden voor Lonneke zijn: enthousiast, ondernemend, gedreven en nieuwsgierig

lonneke@albaconcepts.nl

06 38 18 23 71

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This