Selecteer een pagina

Lisa van Heyningen

De uitdaging om creatieve technische oplossingen te ontwikkelen voor grootschalige dagelijkse problemen trok Lisa tot de studie Bouwkunde in Eindhoven. Haar focus lag in eerste instantie op bouwfysica en bouwkundige energiesystemen. Met een eindproject gericht op het verduurzamen van woningen uit eind jaren 60, sloot ze haar bachelor af. Terwijl het verduurzamen en toekomstbestendig maken van woningen haar interesseerde, zocht ze de oplossing liever op een grotere schaal. Daarom heeft zij voor de masterstudie Construction Management and Engineering gekozen, waar duurzaamheid en circulariteit op een strategischer niveau worden toegepast. 

Lisa houdt ervan om conceptuele ideeën tastbaar te maken, om zo meer houvast te creëren voor de duurzame ambities die in deze tijd steeds belangrijker worden. Tijdens een stage als onderdeel van haar master werkte zij mee aan een strategisch plan voor het verduurzamen van scholen in Brazilië, en heeft ze een tool ontworpen voor ontwikkelaars om duurzame keuzes in de bouw te ondersteunen. 

Lisa zoekt graag uitdagingen en werkt oplossingsgericht. Het liefst pakt zij samen met een team een probleem van alle kanten aan en zorgt ze ervoor dat de oplossing helder gecommuniceerd wordt. Gedurende haar afstuderen werkt Lisa aan het meetbaar maken van de financiële en ecologische waarde van verschillende end-of-life scenario’s van bouwwerken. 

Sport is voor Lisa ook erg belangrijk en zij is daar dagelijks mee bezig. Ze gaat regelmatig hardlopen, zwemmen, of naar yoga. Is ze zelf niet aan het sporten, dan is Lisa actief als roeicoach van een fanatieke wedstrijdploeg. Haar rust zoekt ze met vrienden, in een goed boek, of werkend aan haar nieuwste breiwerk.

Trefwoorden voor Lisa zijn: oplossingsgericht, gedreven, team-player. 

lisa@albaconcepts.nl

06 29 15 80 69

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This