Selecteer een pagina

Lianne Quax

Lianne is opgeleid als toegepast cultureel antropoloog en heeft daarnaast ook haar timmerdiploma’s en aannemerspapieren op zak. Het meest comfortabel voelt zij zich op het snijvlak tussen haar beide interessegebieden. Met ruim 15 werkzame jaren binnen de aannemerij loopt zij al even mee, maar uitgekeken is zij nog lang niet. In tegendeel zelfs, want de bouwsector anticipeert continu op de actualiteit.

Juist die beweging, verkenning van het onbekende, de vernieuwingen en de wrijving in de keten en bredere organisatie vindt Lianne waanzinnig interessant. Zo is het milieuvraagstuk in combinatie met de grote bouwopgave nu actueler dan ooit. Circulair werken biedt handvatten voor een betere balans tussen beiden.

Daar beet Lianne zich de afgelopen jaren dus in vast: het optimaliseren van bouwprojecten middels deze handvatten, toetsen van nieuwe materialen, meetbaar maken van circulariteit, bepalen van de strategische koers en het informeren en activeren van betrokkenen met praktische opleidingstrajecten.

Het toegankelijk maken van nieuwe informatie door heldere kennisoverdracht vindt Lianne heel belangrijk. Hoe concreter, hoe beter. Alleen op die manier krijg je iedereen op dezelfde circulaire koers: van timmerkracht, werkvoorbereider en uitvoerder tot aan directie en opdrachtgever. Naast op de bouwplaats, staat zij dus ook graag voor een groep, een camera of op een podium. Want – heel cliché – alleen kom je ver, maar samen kom je echt een stuk verder.

In haar vrije tijd loopt Lianne graag hard in het bos, door de duinen of over het strand. Ook de atletiekcompetitie staat bij haar hoog op de agenda. Tot slot kan ze erg genieten van het ontdekken van andere culturen en keukens en heeft ze thuis nog een flinke timmerklus onder handen.

Trefwoorden voor Lianne zijn: praktisch, betrokken, gedreven, verbindend en nieuwsgierig.

lianne@albaconcepts.nl

06 82 29 47 18

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This