Selecteer een pagina

Leandre Soffers

Dit is Leandre Soffers uit Hilversum. Na het behalen van zijn bachelor in Technische Bedrijfskunde en een master in Sustainable Business Transition, heeft Lenadre een brede basis ontwikkeld in duurzaamheid, techniek en procesoptimalisatie. Nu is hij klaar om deze kennis in de praktijk te brengen en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Leandre is een gedreven commerciële techneut en zijn sterke punten zijn assertiviteit, creativiteit, analytisch vermogen en relationele vaardigheden. Deze stellen hem in staat om samen te werken en relaties op te bouwen met stakeholders, het optimaliseren van (technische) processen, en het bedenken van innovatieve oplossingen en businessmodellen die zowel ecologische als economische voordelen bieden.

Hij heeft een speciale interesse in circulariteit en energietransitie in de bouw. Dit komt vooral door de inzichten in energie- en grondstoffenverspilling, dreigende grondstoffen schaarste en de impact van productie op het milieu. Ook is Leandre geïnteresseerd in procesoptimalisatie, technologische ontwikkelingen en (keten)samenwerking, omdat hij gelooft dat deze cruciaal zijn voor procesverbetering en het behalen van duurzaamheidsdoelen.

 Trefwoorden voor Leandre zijn: relationeel, innovatief, assertief

leandre@albaconcepts.nl

06 42 31 50 32

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This