Selecteer een pagina

Lars de Vilder.

Tijdens zijn master Circulaire Economie in Nijmegen is Lars volledig in de wereld van Circulair Bouwen gedoken. Dat is ook iets wat hem kenmerkt. Vastbijten in specifieke onderwerpen en deze tot op de bodem uitzoeken is wat hem onderscheid van anderen. Bij voorkeur zit zijn dag vol met het tackelen van complexe en uitdagende problemen, waar hij graag samen met anderen creatieve oplossingen voor bedenkt.

Vrienden en collega’s beschrijven hem vaak als een stille kracht. Dit komt het beste tot zijn recht in projecten waar die zijn interesses raken, waaronder vastgoed en integrale duurzaamheid. Als ‘Change Agent’ werkt hij aan toekomstbestendigheid binnen de bouw- en vastgoedmarkt. Dat doet hij vanuit het principe van meervoudige waardecreatie. Waarin waardecreatie van één vorm niet ten koste mag gaan van andere waarden, zoals mens en natuur. Samen met een flinke dosis nuchterheid vanuit zijn Zeeuwse ‘roots’ maakt dit een gouden combinatie.

In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten. Zo is hij regelmatig op zijn fiets te vinden in het heuvellandschap van Berg en Dal of door de duinen langs het Zeeuwse strand. Daarnaast speelt hij graag een potje voetbal met zijn vriendenteam.

Trefwoorden voor Lars zijn: inventief, leergierig, kritisch en kalm.

lars@albaconcepts.nl
06 43 25 17 28

 

 

 

 

 

 

 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This