Selecteer een pagina

KPE MASTERCLASS: MEER SUCCES BIJ TENDERS!

Meer succes bij tenders! Makkelijk gezegd, maar bij elke tender blijft het maatwerk om de juiste aansluiting te vinden bij de opdrachtgever. Wel zijn er methodieken die je kunnen helpen om de achterliggende behoefte van de opdrachtgever te identificeren en scherp te krijgen. Als dit fundament eenmaal goed staat kan je vanaf daar het tenderproces inrichten en de winnende EMVI-documenten opstellen. Wil je op een praktische manier je kennis en vaardigheden rondom het tenderproces verbeteren en daarmee de slagingskans bij tenders vergroten? De Masterclass van KPE ‘Meer succes bij Tenders in de bouw’ is speciaal ontwikkeld om dit te leren.

In deze driedaagse trainingen doorlopen de deelnemers alle stappen van het tendertraject met behulp van een fictieve casus. Startend hoe de opdrachtgever zijn uitvraag formuleert en eindigend bij de beoordeling van deze tender. Door middel van theorie en praktijkoefeningen wordt intensief mét elkaar elke stap geanalyseerd en doorgenomen.

Alba Concepts ondersteunt diverse opdrachtnemers bij tenders waarbij onze expertise ook succesvol in de praktijk wordt gebracht. De rol verschilt van het meelezen vanuit het perspectief van de opdrachtgever tot het gehele tendermanagement inclusief het opstellen van de EMVI-documenten.
Want wij blijven zeggen; Het gaat erom wát je schrijft en om wát men leest!

Wil je meer weten over de inhoud van de training? Bekijk de video met een persoonlijke toelichting van Wouter.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This